27 Αυγούστου 2008

Στην Κεφαλλονιά ο Γιώργος Καρατζαφέρης

Από εφημερίδα Ανεξάρτητος


Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γιώργος Καρατζαφέρης κατά την επίσκεψη του στην Κεφαλονιά 22/24-08-2008 συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της νομαρχιακής επιτροπής κύριο Διαμαντάτο Γεράσιμο και μέλη αυτής , το Σάββατο 23 Αυγούστου 2008 παρέστη στη λιτάνευση του Ι. Σκηνώματος του Αγίου Γερασίμου στην κοινότητα Ομαλών και επισκέφτηκε το εργοστάσιο παραγωγής robola

Επίσης την ίδια ημέρα το απόγευμα στο ξενοδοχείο Mediterranee πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της νομαρχιακής επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ. όπου παραβρέθηκαν σχεδόν όλα τα μέλη της, παρουσία του προέδρου της παράταξης κυρίου Γ. Καρατζαφέρη όπου μεταξύ άλλων έγινε αναφορά στα τοπικά θέματα του κόμματος αλλά και σε θέματα που αφορούν την Ελληνική Εξωτερική πολιτική (Σκοπίανό κ.λ.π)

Ο πρόεδρος της παράταξης επίσης συναντήθηκε και με τους προέδρους των ενώσεων των αστυνομικών, των λιμενικών και των πυροσβεστών υπαλλήλων της Κεφαλονιάς και Ιθάκης όπου άκουσε τα τοπικά, προβλήματά τους, έκανε γνωστές τις θέσεις του κόμματος για τους κλάδους των σωμάτων ασφαλείας και δήλωσε την πλήρης στήριξη του στα δίκαια αίτημά τους .
Τέλος συναντήθηκε με στενούς συνεργάτες και φίλους και απάντησε σε ερωτήσεις του δημοσιογράφου Σάκη Βούτου.