23 Απριλίου 2009

Σόδομα και Γόμορα γινήκαμε

Το διαβάσαμε πρώτα στο Kefaloniapress και πιο αναλυτικά στην Espresso και πέσαμε από τα σύννεφα.

Παπάς με απίστευτες σεξουαλικές ορμές δεν μπορεί να κρατηθεί και χρησιμοποιεί ακόμη και το ιερό της εκκλησίας για να επιδοθεί σε αχαλίνωτο σεξ.

Η ιστορία με το νεαρό παπά-αγαπητικό κρατάει καιρό στο Αργοστόλι και συζητιέται παντού.. Δεν είμαστε οι Κεφαλλονίτες τίποτε σεμνότυφοι τύποι.
Στην αρχή ο κόσμος , πήρε το ζήτημα σαν αστείο κουτσομπολιό. Ο παπάς όμως δεν έχει το θεό του.
Όποια πόρtα και αν άνοιγες στην εκκλησιά πάνω στο παπά θα έπεφτες σε θερμό εναγκαλισμό με την ωραία κυρία.
Επειδή η ενορία λόγω της θέσης της μαζεύει πολύ κόσμο και κυρίως μεγάλους ανθρώπους, επειδή δίπλα στη εκκλησία υπάρχει και μεγάλο κοιμητήριο, η κατάσταση είχε φθάσει στο απροχώρητο αφού ο παπάς «συνελήφθη» πολλές φορές από πιστούς ακόμα και στο ιερό να «εξομολογεί» γονυπετή κυρία.
Μια άλλη φορά, ο πεθαμένος ήταν έξω από τη πόρτα της εκκλησίας, η πόρτα ήταν κλειδωμένη και το γραφείο τελετών δεν μπορούσε να βάλει τον νεκρό μέσα, γιατί ο παπάς ήταν απασχολημένος με τη κυρία εντός της εκκλησίας. Το γραφείο τελετών περίμενε το παπά να «τελειώσει» με την κυρία για να ανοίξει τη πόρτα και να γίνει η κηδεία.
Το θράσος του ερωτευμένου ζευγαριού ξεπέρασε κάθε προηγούμενο πριν μερικές ημέρες όταν η κυρία κατά τη διάρκεια λειτουργίας πήγε στην εκκλησία , έκανε νόημα στο παπά και έφυγαν και οι δυο προς άγνωστη κατεύθυνση αφήνοντας το εκκλησίασμα με το στόμα ανοικτό και τη λειτουργία στη μέση. Τρέχανε οι επίτροποι και δεν φθάνανε να τα μπαλώσουν.. Φθηνά τη γλυτώσαμε που ο Μεγαλοδύναμος δεν έριξε φωτιά να μας κάψει..
Έκανε υπομονή ο Δεσπότης, κάνανε και οι πιστοί, κάναμε γέλιο και εμείς οι άλλοι, με τα απίστευτα -που βλέπαμε και μαθαίναμε -κατορθώματα του παπά. Συναντούσαμε το ερωτευμένο ζευγάρι όχι μόνο στην εκκλησία αλλά σε κάμπους, ράχες, βουνά και αυτοκίνητα... Τι να σας λέμε τώρα και αμαρτάνουμε..
Σε μια προσπάθεια συνέτισης ο Δεσπότης μετέθεσε το παπά σε άλλη ενορία.. Ε, καλά. Τα τρία χιλιόμετρα διαφορά θα άλλαζαν τις ορμές του παπά;
Το μικρό χωριό γνώρισε μέρες απίστευτου γέλιου με τη συμπεριφορά των δυο εραστών.. Βέβαια υπάρχουν πιστοί που σκανδαλίζονται με την όλη κατάσταση και πίεζαν το Δεσπότη. Γιατί αν ο αθεόφοβος παπάς δεν είχε το βίτσιο της συνεύρεσης εντός ναών, ιερών και νεκροταφείων, ουδείς θα διαμαρτύρητο. Είπαμε δεν είμαστε τίποτε σεμνότυφοι νησιώτες..
Όταν όμως η σιόρα Αγκιολίνα άνοιξε τη πόρτα του ιερού και είδε ό, τι δεν είχε ματαδεί στη ζωή της - τση ‘ ρτε το φαστίδιο και πάρτηνε κάτου - το θέμα του αμορόζου παπά πήρε διαστάσεις που ξεπέρασαν τη Κεφαλονιά και τη Μητρόπολη.
Ταμπλά έφαγε και ο Δήμαρχος Αργοστολίου που πήγε στην εκκλησία ύστερα από καταγγελία και βρέθηκε προ ερωτικής σκηνής σε ιερό χώρο!
Εντός των επόμενων ημερών ο ερωτύλος παπάς, αναμένεται να καθαιρεθεί με εντολή από πολύ «ψηλά».
Είναι κρίμα για τον άνθρωπο, που θα χάσει τη δουλειά του, γατί ο συγκεκριμένος παπάς μεροκάματο έκανε και όχι λειτουργία.. Μεγάλες και οι ευθύνες του Δεσπότη που τον έκανε παπά αν και ήξερε ότι υπήρχε η προδιάθεση...