03 Ιουνίου 2009

ΕΥΓΕ !!!

Την ώρα που σείεται το Πανελλήνιο για τις τεράστιες ευθύνες της Κυβέρνησης με την φυγή στο εξωτερικό ενός υποδίκου στην υπόθεση Siemens, έρχεται στην Κεφαλονιά για προεκλογική ομιλία η αποκλειστικά υπεύθυνη για αυτό το φιάσκο κ. Ντόρα Μπακογιάννη !
Έρχεται η κυρία Μπακογιάννη που παραμένει Υπουργός Εξωτερικών, αν και καταγγέλθηκε ευθέως από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων ως υπεύθυνη για την διαφυγή και η οποία μεταθέτει τις δικές της ευθύνες στους υπαλλήλους !
Εύγε !!!
Και ενώ «ο κόσμος καίγεται» ο Βουλευτής του Νομού αλλού στοχεύει.
Επαίρεται για «την στενή σχέση του με την οικογένεια Μητσοτάκη και προσωπικά με την Ντόρα Μπακογιάννη» προφανώς για να επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα που θέλουν «την επίσκεψη της Υπουργού των Εξωτερικών την στιγμή αυτή να έχει μία ιδιάζουσα πολιτική σημασία καθώς βρίσκεται στο προσκήνιο μία έντονη συζήτηση διαδοχής στην ΝΔ και η Υπουργός Εξωτερικών φαντάζει ως η επικρατέστερη να διαδεχθεί στην Προεδρία της ΝΔ τον Κώστα Καραμανλή και να γίνει η επόμενη πρωθυπουργός της χώρας»!
Και πάλι Εύγε !!!
Προφανώς οι πολίτες της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης θα δώσουν την απάντησή τους ΚΑΙ για όλα αυτά τα λαμπρά και περίεργα που γίνονται στο νησί μας λίγες ημέρες πριν τις Ευρωεκλογές την ερχόμενη Κυριακή στους κόλπους της Ν.Δ..
Πρωτίστως βεβαίως την απάντηση θα δώσουν οι Νεοδημοκράτες για το θέατρο που παίζεται στην πλάτη τους.