09 Ιουνίου 2009

Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

ΛΑΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Με τους Έλληνες για την Ελλάδα



Κεφαλλονίτες Κεφαλλονίτισσες

Το μήνυμα των εκλογών της 7ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2009 ήταν ξεκάθαρο. Ο ελληνικός λαός τόσο με την ψήφο του όσο και με την αποχή του , έδωσε σαφή μηνύματα σε όλους αυτούς που κυβερνούν μέχρι σήμερα την πατρίδα μας . Ο ΛΑ.Ο.Σ κοιτάζει με υπευθυνότητα σεβασμό και αίσθημα ευθύνης τον Ελληνικό λαό και αγωνίζεται για μία αναγεννημένη ΕΛΛΑΔΑ έχοντας απολύτως φιλολαϊκό πρόγραμμα και ουσιαστικές λύσεις .

Ο μοναδικός νικητής αυτών των εκλογών στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη είναι ο ΛΑ.Ο.Σ.

Τόσο το ΠΑΣΟΚ με την θριαμβολογία του αφού σε αυτό το γύρο ήρθε πρώτο , όσο και η λαχανιασμένη Νέα Δημοκρατία η οποία ήρθε δεύτερη αλλά θριαμβολογεί και αυτή αφού διέψευσε τις Κασσάνδρες και ο βουλευτής κ. Αλέξανδρος ΠΑΡΙΣΗΣ είχε βγάλει από το μυαλό του την πρωτιά και περίμενε το αποτέλεσμα , στην πραγματικότητα καταδικάστηκαν και οι δύο για το πολιτικό τους έργο , ανεξαρτήτως ποιο κόμμα ήρθε πρώτο ή δεύτερο αφού εμφανίζονται με πτώσεις της τάξεως από 5%-7%.
Η δε αποχή η οποία άγγιξε περίπου το 65% έδωσε ισχυρό ράπισμα και παράλληλα την ανάλογη αμοιβή και στα δυο μεγάλα κόμματα για το έργο τους , αφού μείωσε την εκλογική τους δύναμη κατά 55% περίπου.

Ο ΛΑ.Ο.Σ παρά την πρωτοφανής αποχή αύξησε το ποσοστό του κατά 123% (6,95%) από τις βουλευτικές εκλογές του 2007 (3,12%) αλλά και την εκλογική του δύναμη η οποία είχε αύξηση κατά 53,4%. (1408 ψήφοι από 918 )
Ο πρόεδρος της ΝΕ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γεράσιμος ΔΙΑΜΑΝΤΑΤΟΣ ευχαριστεί τα μέλη της νομαρχιακής επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ Κεφ/νιας και Ιθάκης και όλους τους συνεργάτες και φίλους για την στήριξη και τον αγώνα που έδωσαν κατά την διάρκεια των εκλογών .

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον Κεφαλλονίτικο λαό που μας εμπιστεύτηκε με την ψήφο του, δίνοντας μας ταυτόχρονα εντολή για αγώνες, για μια καλύτερη Κεφαλονιά και Ιθάκη .
Φίλες και φίλοι , έχοντας ανοιχτή την πόρτα σε όλους, εμπράκτως θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας αδιαπραγμάτευτα, ασυμβίβαστα, μαχητικά με γνώμονα το καλύτερο αύριο για τα νησιά μας .
Εξάλλου αυτό ήταν και το μήνυμα που έδωσε ο πρόεδρος της παράταξης μας κ. Γιώργος ΚΑΡΑΝΤΖΑΦΕΡΗΣ μετά τις εκλογές : χαρακτηριστικά δήλωσε.. Μεγάλα ποσοστά σημαίνει και μεγαλύτερη ευθύνη , ευθύνη την οποία καλούμαστε να την επιδείξουμε..

...Η ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

Ο πρόεδρος της ΝΕ ΛΑ.Ο.Σ
ΔΙΑΜΑΝΤΑΤΟΣ Γεράσιμος

Γ. ΔΕΛΟΠΟΡΤΑ 2 & Λ. ΒΕΡΓΩΤΗ ΤΚ -28100 ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ-ΤΗΛ.: 26710 28628
FAX 26710 23246 KIN 6944331000 email mailto:emaillaoskef@hotmail.com
'