31 Ιουλίου 2009

Το πόθεν έσχες του Παρίση






Γειά σου Παρίση δουλευταρά. Απέκτησες και τα δέκα στραμματάκια σου με το κτίσμα μέσα. Άντε να το κάνεις το ακίνητο σα του Ρουσόπουλου με βίλα γήπεδα και γκαζόν για να αράζεις , παρέα με τους φίλους σου τους νεοδημοκλέφτες. Αντί να βγεις μπροστά και να μιλήσεις για το λαό γεύεσαι τους βουλευτικούς σου κόπους. Μπράβο Αλέξανδρε Παρίση, μπράβο. Γιατί δε βγαίνεις να πεις κάτι για τη μεγαλύτερη μαλακία που ξεστόμισε ο Σουφλιάς ο ανεγκέφαλος με τα αυτοκίνητα. Που μας το παίζει περιβαλλοντολόγος και νομιμοποίησε το αυθαίρετό του; Γιατί δε λες τίποτε για τους φόρους που μας βάζουν που είναι άδικοι και εξοντωτικοί; Αλλά δεν θα έρθουν οι γ...ες οι εκλογές θα πάρετε όλοι αυτό που σας αξίζει και μετά να δούμε πως θα αυγατίζετε την περιουσία σας.

Τα στοιχεία από το πόθεν έσχες τα πήραμε από το Kefaloniapress

O βουλευτής του Νομού μας Αλέξανδρος Παρίσης, στη δήλωσή του προς τη Βουλή των Ελλήνων, της περιουσιακής του κατάστασης του οικονομικού έτους 2007, δήλωσε τα εξής περιουσιακά στοιχεία :

Συνολικά ετήσια εισοδήματα (από κάθε πηγή) : 141.991,90 ευρώ
Καταθέσεις : Ο κουμπαράς του βουλευτή έχει στη τράπεζα Πειραιώς 13.000 ευρώ.

ΑΚΙΝΗΤΑ
Στή δήλωη του "πόθεν έσχες" με αύξοντα αριθμό είκοσι δύο (22) καταγράφονται όλα τα ακίνητα ιδιοκτησίας του βουλευτή . Σε αυτό τον αριθμό περιλαμβάνονται και τα οικόπεδα εντός των οποίων βρίσκονται τα διάφορα κτίσματα.
Στην Αθήνα
Διαμέρισμα στο Φάληρο (ιδιοκτήτης κατά 50%) περίπου 200 τ.μ.
Διαμέρισμα στην οδό Κοδράτου (ιδιοκτήτης κατά 50%) 100 τ.μ.
Διαμέρισμα στον Πειραιά (ιδιοκτήτης 100%) , 90 τ.μ.
Βιομηχανικά κτίρια στον Ρέντη (ιδιοκτήτης κατά 33,33%) περίπου 700 τ.μ.
Στη Ρόδο (Ιαλυσός)
Επαγγελματικά ακίνητα 400 τ.μ. (ιδιοκτήτης κατά 50%)
Στη Κεφαλονιά
Αγροτεμάχια σε : Βασιλικάδες, Τσελεντάτα, Λαβωνικιές, Σταθάτα , συνολικής έκτασης περίπου 30 στρεμμάτων (εκ των οποίων : 10 στρέμματα ιδιοκτησία κατά 50%).
Οικία στις Λαβωνικές 257 τ.μ. + 68 τ.μ. βοηθητικός χώρος, σε οικόπεδο 10,533 στρεμμάτων.
ΟΧΗΜΑΤΑ
Τρία αυτοκίνητα (1.100, 4.196 και 2.000 κυβικών αντίστοιχα).

Στα δυο χρόνια της βουλευτικής θητείας του ο Αλέξανδρος Παρίσης απέκτησε δέκα στρέμματα στα Σταθάτα με κτίσμα 60 τ.μ. 'Ολα τα άλλα περιουσιακά του στοιχεία έχουν αποκτηθεί από το 1980 έως το 2.000.